Tisdag

Inte en bra dag alls! Min tisdag började med att påvägen till jobbet så låter cykeln lite konstigt och sen helt plötsligt hoppade kedjan (trodde jag). Nä kedjan hade nämligen totalt gått av och låg och släpade efter marken. Sådär lagomt då jag hade bråttom. Tur jag hade min mamma som var så snäll och komme och hämtade mig (råkade väcka henne också nämligen).
Sen på jobbet har det gått jättebra, riktigt bra folk på detta skift också. Men sen i slutet började det gå dåligt för maskinernas lag. Vilken otur vi hade!
Efter hemkomst så somnar jag titt som tätt och får utskällning också för jag sover på dagen. Men är inte det förståeligt efter en nästan sömnlös natt? Nä usch. Sen då det blir att äta middag är jag inte hungrig nånstans så de vart 3 tuggor av nån konstig fisk som jag inte ens kunde äta för jag har blåsor fulla mun, troligen ätit någonting jag inte riktigt tål.
Matlös tills nu då jag fick i mig en macka och mamma hade varit så snäll och köpt en matlåda åt mig även idag. Så imorgon blir det paj till lunch.
Men nu ska jag försöka lägga min i sängen, se Desperate och sedan knoppa in så jag kan vakna lagomt i tid och även väcka en sömntuta :)
Tur att även om det kan gå dåligt ibland så är jag positiv ändå. Jag är ju den positiva Denise och klarar av allt genom eld och vatten.
Nämde jag att jag får helg imorn? Wiho :D

ändring i schemat

Känns som jag är sämst på att uppdatera nu för tiden. Men nu blir det sovdags. Eller sovdags å sovdags. Jag har inte gjort hälften av alla grejer jag ska göra tills imorn. Jobbade nämligen eftermiddag idag men fick ett litet besked så ska jobba förmiddag hela denna vecka iaf sen får vi se. Så väckaren står nu på 04.45. Undra hur mycket sömn jag kommer att få inatt? Blir en intressant fråga de. Men inte lider jag, jobb är jobb :)
Nä ta och göra alla grejer nu då! Hade då sån tur att mamma hade köpt en Karins Lasagne åt mig så behövde inte göra mig en matlåda iaf. Lucky me.
Godnatt nu! Eller försöka sova iaf.
Btw. Fick ett litet roligt besked idag hihi ;) schhh

mors dag

Jag älskar min mamma. Det är mors dag så då är det tid att visa min kärlek. Hon gillade då min present så det var då bra iaf. Det stod såhär på den Du kan ljuga för vissa människor, men aldrig för din mamma. De är så rätt så.
Men idag har jag då ätit mih totalmätt på tårta, mormor mjukbröd och ännu mer fika och så en liten middag som snabbast hos mina "farmor" och "farfar".
En heldag borta och jag kommer precis hem, skönt att få lägga mig ner en stund. Stora turen är att jag har sovmorron imorn. Börjar först klockan 14.15 och jobbar till 23.00. En helt okej dag :)
Mysa ner mig framför tvn nu och mumsa på lite popcorn. Helt okej!

in i skogens centrum

Off I go to Adak city för frossande av pizza o dyligt. Mumsigt!

ladda upp batterierna

Morsdags presenterna är inhandlade för jag och syster så nu är det bara att vänta tills på söndag så vi få ge bort dom till vår kära mor. Hon som alltid funnits där och som alltid kommer göra det. 
Men nu ska jag lägga mig i sängen, försöka somna (som troligen kommer gå fort) för imorn blir det kurs/utbildning och sedan iväg till Adak för byggning av ett nytt garage åt farmor och farfar.
Men jag är på utbildningen till klockan tre på dagen imorn så blir inte mycket byggning för min del, men blir iaf att hämta upp massa pizza som ska fraktas till Adak för frossning! Mums!
På kvällen blir det intressant när vi kommer hem, måste hjälpa till med betalning av räkningar som en viss en glömde och sedan kanske städa? Nånting måste jag hålla mig sysselsatt med ihelgen. Även om det är helg kan man ju inte bara ligga i soffan/sängen en hel dag och göra ingenting.
Puss

eh eh eh

Haha så skön låt!!

power - off

Nu har jag helg :D
Men hade gärna kunnat jobba ihelgen också, inte så värst mycket man ska göra ihelgen alls så.. Men dagen började med att jag for hemifrån och då jag kom på jobbet så tänkte jag inte så mycket utan skulle stämpla in när det är svart och folk säger att strömmen har farit. Jag säger bara, det är inte roligt att gå på toa då det är kolsvart, var intressant att sätta sig ner på toan innan jag kom på, just ja min telefon har ficklampa!
Vi har inte fått mycket gjort, 1-1½ timme har maskinerna bara varit igång. Tur vi inte behövde nån maskin just nu iaf med det jag håller på med. Men även städning har hunnits med. 

Och på tal om ingenting så kanske jag börjar få mig lite muskler av allt lyftande och jag äter nu för en gångs skull som vanligt igen. Har inte ätit frukost och bara ibland lunch, brukar inte äta förrän det är middag då jag bara var hemma och gjorde ingenting. Ej bra alls! Så nu kanske jag går uppåt än neråt igen äntligen.
Sen som en liten not. Ni som försökt få tag i mig kan nog ha haft det lite svårt eftersom då strömmen for så for även telefon nätet. Inte en enda person på jobbet hade någon täckning.
Men nu ska jag njuta lite av ledigheten med att fara ner på byn med mamsen och bli avlämnad så jag få gå på byn en sväng själv och se om jag hittar något. Är morsdag på söndag ni som glömt bort de :)

my day, my luck, my unhappiness

I just want to see the future.

working lady

Secret secret Miriam, du kommer nog få veta snart ;) hoho
Nu blir det att ladda upp ordentligt ikväll för en sista dag imorgon innan det blir helg igen! Jag kan säga att jag trivs verkligen på Norrfog. Verkligen ett toppenställe och toppen människor! Me like :) Så på måndag så blir det storändring på dygnet igen och det blir en eftermiddagsvecka igen. Men inte lider jag inte, inte av nåt av skiften!
Nu blir det lite redbull, en kexchoklad och Hänt BILD. Och lagomt nermyst i sängen på det! Nu ska det mysas! Men tråkigt att vara själv igen.. Fast jag är ju en survivor så jag överlever nog.
Halvrisig idag, men vad gör det? Ingen som bryr sig om smink eller fixat hår nu om dagarna där borta!

wonderful day

Dagen började väl inte det bästa, var nära att jag skulle försova mig men tur jag hade en bra väckare som sa till mig i sista stund :) 
Fast resten av dagen har varit riktigt bra, fått halva uppsättningen av kläderna och nya radiokåpor sitter nu på mitt huvud. Sen är det bara väntan på resten som skor och tröja. Kommer bli superbra dehär :)
Men nu blir det nog en liten powernap och sedan fixa mig, lite mys ikväll kanske, sitter absolut inte helt fel!

sweet thuesday

Sån bra dag idag! Händelserik ha den allt varit kan jag som säga. Spacklat, städat precis allt, rensa utrymmen osv osv. Fått bada i spån (=spån överallt, i bh, trosor, hår... ja överallt) och sedan på hemvägen fått duscha i spöregnet.
Sedan fick jag lite positiva besked, hemligt hemligt ;)
Men nu ska jag ta mig en pn en stund så jag orkar med kvällen i sig. Blir nog en bra kväll ikväll med :)

sunday sunday

Gotte inhandlat så nu återstår det bara att göra sig klar och vänta lite och sen blir det myskväll :)
Nämnde jag att jag vaknade halv 2 idag? Helt otroligt. Jag som trodde att klockan var kanske ca 10 bara och så var det så sent. Men det satt inte helt fel att nyvaken sätta sig framför en film med en tallrik med nykokta nudlar och bara ta det lugnt. Fast lite trött är jag fortfarande ikväll men det kommer nog ändra sig efter jag ha äte en halv påse med godis! Måste ju dela med mig, egoistiskt att äta en hel påse!
Nä puss på er och ha en skön söndagskväll. Ikväll blir det en tidig kväll eftersom jobb väntar imorn 05.40. Tidigt värre men det är det värt de!

då måligt

Det roliga och hemliga är nu bortgjort idag. Var då en kul dag iaf. Fast jag kunde ha mått bättre. Jag vart åksjuk påväg till Norsjö och jag ha inte mått hundra idag alls, och börja må lite illa senare på dagen men de vart bättre efter jag tog 2 st pn. En blev i köket hemma hos pappa. Fullt med folk i köket men jag la mig ner på kökssoffan och däckade rent utav där tills Benny börja ruska om hela huvudet för det var dags att fara hem igen. Sen i bilen blev det en däckning också, så jag mår helt klart bättre nu. 
Men som vi spekulerade idag så var det nog vinet vi drack igår som inte var så bra. Nåt fel var det för vi som drack det igår (2 glas per skalle) mådde inte bra alls idag. Skit vin!
Nä nu ska jag hoppa in i duschen för en långdusch och sedan blir det nog film!

godnatt

Idag är jag tråkig, så jag säger godnatt! Imorgon blir det Norsjö tillsammans med farbror och ha det trevligt, äta lite äppelkaka och göra lite roliga saker. Blir nog en superlördag! :)
Nattinatt!

snart helg

Det är freeedag. Idag är det sista skiftet innan helg! Börjar klockan tolv och jobbar till just efter sex ikväll så underbart att få lägga mig och sova lite extra ikväll! Blir en lång och skön pn då.

Men först nu blir det att packa maten, dra en tvärdusch och sen bara vänta in skjutsen och iväg och jobba litegranna. Wiho!
Jobba hårt ni också idag!

knapptryck

God morgon. Fortfarande sjukt trött men inatt har jag fått sova mer än jag fått tidigare i veckan så det lönade sig nog att vara gode trött igårkväll! Men lite skämmigt var det igårkväll, satt och pratade med Sandra i telefon då det hände att jag blev tröttare och tröttare tillslut somnade jag!
Tydligen hade jag tappa telefon och legat på den så det hade pipit värre än värst för Sandra eftersom jag hade tryckt på massa knappar.
Men nu är jag vaken och det blir snart lunchdags och sen iväg och jobba igen, gick riktigt bra igår faktiskt så de va bra de :)
Have a nice day!

godnatt på er

Första dagen avklarad och jag och Jim har varit så duktiga! Nu blir det att knoppa in och invänta morgondagen! :)
Nattinatt!

let's do this

En timme kvar sen börjar jag mitt första skift på ett riktigt jobb och inte bara vikarie! Känner lite spänning i det hela. Undrar hur det kommer att gå idag. Tur jag har Jim som jag känner som jag ska jobba med så han får hjälpa mig litegranna.
Nä på med stålhätteskorna och hörselkåpern och börja gör sig redo för nu börjar allvaret!

en tidig start

Var vaken sisådär klockan halv 7 imorse men ha då också halvsove halva natten. Kanske väntade på nånting? Men nu har jag då varit på informationsträff/introduktion och fått en liten rundvandring på fabriken och företaget så nu blir det bara att vänta in att klockan ska bli 14.15 för då börjar min första dag på Norrfog. Få hoppas det kommer gå superbra idag! Jag håller tummarna frenetiskt!
Men nu tror jag att det blir en liten pn så jag orkar med ett kvällsskift till klockan 23.00 ikväll.
Godnatt/god morgon

Godnatt nu

Jag känner mig tröttare än såhär. Då är det allvarligt. Nu är ansiktet uppsvullet? Ögonen står åt olika håll och jag råkade skalla spegeln. Trötthetspoäng åt Denise Mörtsell.

keep my eyes up please

Så trött jag är idag! Jag höll nästan att missa middagen idag av att jag råkade somna i soffan. Så skönt det var! Att jobba med barn och göra massor av ärenden tar verkligen slut på en ändå. Men inatt blir det att försöka lägga mig tidigare så jag får mig upp imorgon. För klockan 8 imornbitti gäller det! Rent en heldag blir det imorgon! Eller heldag/kväll. Jobb hela dagen och ärenden. Så slut jag kommer att vara. Men det är värt det. För pengarna rullar då in! Det gillas verkligen!
Bara att vänta in Desperate Housewives nu och efter det lägga mig och sova, känns som det kommer bli en däckning i sängen direkt jag lägger mig.
Sleep tight everyone..

stor lycka

En sån bra dag det är idag! Varit på dagis och jobbat idag och efter det varit iväg på banken men vart en besvikelse då jag fick se hur mycket som hade trillat in på kontot, därmed = 0kr. Men dagen gick vidare mot att jag lämnat in CV på ett ställe och fått vänta på besked därifrån som jag fick alldeles nyss. Så imorgon blir det upp tidigt för kl 08.00 är det introduktion och sedan på eftermiddagen så börjar mitt nya jobb som iaf är tillsvidare till semestern, sen under och efter semestern återstår att se vad som händer. Jag känner lycka! Underbart skönt är det nu som jag känner det att jag ha då en liten inkomst i sommar! 
Och fort har det gått också! Var in där igår och pratade med dom och imorn blir det jobb. Wiho!

kommer jorden gå under på lördag?

Tänk om jorden verkligen går under på lördag? Jag tror inte på det men ändå så blir jag osäker. Jag vill ju inte dö.. HÄR får ni länken till att få se lite om det där.

Read it and feel it

Finaste filmcitaten jag någonsin hört.

maybe things will come to an end

Vilket väder det är idag! Regnar och regnar hela tiden. Det är halvljummet ute men regnet öser ner och jag gatt cykla till industriområdet och tillbaka i regnet. Inte så värst trevligt. Rumpan var då dyngblöt då jag komme hem. Men nu är då en god gärning för mig själv gjord och nu blir det att knåpa lite till och sedan tillbakas och se om det blir nåt positivt eller negativt i livet. Håller tummarna för mig själv!
En kväll vid datorn blir det för att fixa detta. Wiho!
Fast nu kanske jag ska slänga i mig nå mat så magen slutar kurra och jag kan få en lugn stund med mina saker jag ska göra.
På hotellet i Sthlm i somras.

secrets are made to be releaved

Nytränad och tröttare och slutare i kropp och knopp. Men vad gör det? Jag har cheeseballs, en cola, lite choklad och snus. Det gör min kväll! Och sen bara invänta att P.S I love you ska börja. En bra myssöndag!
Men en tidig kväll vankas då det imorgon blir att fara på ett litet hemligt uppdrag. Fara en kilometer bort imorgon och prata lite och se hur livet kommer se ut i fortsättningen. Bra va? Kanske ni få veta exakt imorgon. Men inte idag, idag är det ingen dag jag avslöjar sånt här på!

sick and tired

Så trött jag är! Jag gjorde nog rekord på sen vakning nu på hur länge som helst! Vaknade nämligen klockan tre idag och är dyngtrött, slut och ej fräsch. Jag tror förkylningen börjar närma sig ännu en gång.. Tyvärr.. Jag vill inte bli sjuk igen.. Men de kan tydligen inte hjälpas. Jag skulle haft ett skydd omkring mig så jag aldrig blev sjuk, hur underbart skulle inte det vara?
Nä nu ska jag försöka ta och fixa mig lite sen äta och försöka dra mig på träningen. Se om jag kan träna nu ens även om jag är sjuker. Men det är bara träning till månadens slut sen blir det uppehåll till i höst igen. Ta vara på alla träningar tills dess för de behövs! :)
Ta tag i livet nu!

Eurovision

Nån mer som sitter och ser Eurovision? Sverige sitter högst upp nu så det var inte dåligt, första gången vi gjort de på evigheter? haha
Nä jag ska se klart nu och sedan blir det att mysa ner mig ännu mer och kanske sova lite, det låter väl inte helt fel? Alla som är ute och festar har säkert roligt och de som jobbar har säkert jobbigt men jag har nog det mysigast!
MysDenise, mysig som en krämbulle som vi kom fram till igår! haha :)

grillat

Grillen är på full fräs och köttet ligger och steker, salladen är hackad och potatisen i ugnen. Gomiddag står på schemat! Sedan är det även laddat upp för en myskväll med alla söta och små här hemma. Det sitter inte helt fel alla gånger :)
Och lilla Disa som gjorde illa sig nu idag. Jag och hon for ner på byn för att köpa lite godis osv, sedan påvägen hem så lät det crash och hon låg på marken och cykeln även så. Det lät lite komiskt då men även synd om henne, hon krockade i hundbajspås-sophållaren som är efter vägen...
Men nu är hon på sprudlande humör då hon har godis i en påse som bara väntar på henne efter maten! :)

the sun's coming down on me

Tack Linda för tipset! :) Ja jag ska verkligen fortsätta vara blond, de är den enda hårfärgen jag trivts i så bra! :)
Nu har jag då äntligen vaknat. Eller äntligen och äntligen, jag vaknade även supertidigt imorse men kände att jag ville somna om igen då jag somnade först kring tre inatt. Endast pga den där långa tuppluren jag råkade ta igår!
Men jag ser att solen skiner på för fullt just nu. Så jag känner stora funderingar på att ta av mig till shorts och linne och sätta mig i solstolen någon timma och bara njuta. Kanske få mig lite mer färg så de är fler än bara jag som märker av det! Men benen är det då skillnad på, inte bara jag som märkte de! Fast de blev stor skillnad jämfört med hur det var före, knallvita ben! Sexigt!
Upp ur sängen, klä på mig och he mig ut då! Behöver piggna till lite!
Charmig bild?

fredag den 13onde

Jag känner mig verkligen döende! Jag vaknade kring nio imorse av en väckning och det vart inte allt för många timmar med sömn igår. Men jag klagar inte, vart ju film och mys igår. Fast idag klagar jag. Jag somnade kring fyra-halv fem nu idag och sove ända till halv tio. Så fem timmar råkade min oplanerade pn bli vilket verkligen inte var planerat någonstans! Jag som hade tänkt fara på byn och köpa mig lite mysigheter och lägga mig i soffan och bara mysa framför en film men icket.
Nu blev det istället en banan jag tryckte i mig och försöker fundera ut hur jag ska lyckas somna inatt då jag sove bort hela kvällen.
Lite tips på hur jag ska somna efter de?
Nä nu kryper jag ner framför tvn igen för ännu en lugn stund.

some days are better than other


Keep it cool

Det har verkligen varit en lugn torsdag. Blev att klä på sig först halv sju på kvällen för soffan har varit väldigt tilltalande. Hade gärna legat längre framför tvn om det inte hade varit dags för träning. Men det blev en kompensation från hela dagen, måste ju röra på mig lite iaf nångång.
Men efter träningen och jag hade kommit hem så fick jag ett fint bemötande om att de tror jag har en typ av astma. Det är ju superkul? Äsch.. jag överlever nog ändå.
Nu är jag fast framför tvn igen och stannar nog här resten av kvällen!

beautiful

Hittade en riktigt gammal bild jag bjuder på idag. 3-4 år sedan?

stekigt

Vilken varm dag det är idag! Solen steker på som aldrig förr och av bara en 100 m vandring ute så var ryggen dyngblöt för det är så varmt ute idag. Legat ute i solstolen ett tag och även varit nere på byn och träffat Jonas en sväng och tagit oss en svalkande glass. Riktigt härligt!
Men jag har så bevisat att även denna sommar har fått bevisat att jag kan bli brun. Underbart! Jag vill va så brun som jag bara kan bli. Då mår jag bra! För vem vill vara en blekfis? Inte då jag iaf.
Nu blir det spännande och se vad det blir för mat och kanske det blir en middag ute i solen också. Det skulle vara det härligaste nu då myggen inte kommit fram ännu.
Sommaren är här!

happy birthday to you

Var inte så hel dåligt väder idag heller. 20 grader i skuggan men solen skiner inte på lika intensivt och det blåser lite. Men ändå härligt väder ute idag ändå. Så skönt är det verkligen! :) Lite färg har jag då fått iaf och de gillas ju självklart! Lilla blekfisen som jag är så behöver jag lite mer brunhet på min kropp!
Nu är det bara att vänta och sen se om det kanske blir mys ikväll, har ju en chipspåse hemma som bara väntar på att ätas upp! Vänta och se vad kvällen har att erbjuda!
Men nu blir det då först iaf att kanske slänga sig in i duschen? Kära Matilda fyller 20 år idag! Grattis på din dag Matilda! :D Avis på dig att du nu är 20 och inte jag!! Grr.. Men min dag kommer såsmåningom :)

god natt

Nä nu lägger jag mig och sover. Om jag lyckas somna vill säga.. snaaaark

Finally summer

Så underbar fint väder det är idag! Det har varit över +20 grader i skuggan och jag har legat ute och vare ute en sväng på byn, farit och sett fotboll och bara tagit det lugnt idag. Men ett tips. Efter en timme i solen med leggings av det kortare slaget gör att benen inte blir så snygga. Har fina ränder mitt på vaderna nu. Brun neråt och vit uppåt.
Men vad gör det? En hel sommar kvar att sola till det! :)
Nu ska jag då göra mig klar och se om jag har några fräscha träningskläder som är rena. Dom från igår är fortfarande blöta i svett sen gårdagen så dom är inte så fräsch alls. Leta och leta sen slänga i mig mat innan det blir att fara och träna. Nu börjar kondisen komma kanske? Efter en heldag med match igår. Träningsvärken sitter helt klart i idag!
I want summer all year round!

gårdagens turnering

Frågan är vad jag gör vaken nu vid den här tiden? Klockan är ju bara just över åtta. Det måste va rekord på att vana av mig själv nu på den senaste tiden. Men jag var inte pigg igår. Var så trött så jag orkade inte ens uppdatera hur det gick att spela bandy igår. Men så här gick det...
Att vi vann alla basmatcher! Jag fick in första målet för vårat lag i turneringen! Wiho!
Sedan i semifinalen så förlorade vi. Det gick inte så bra då alls. Vi alla var trötta och lite less så det blev inget bra spel alls så vi förlorade, men då fick vi istället ta och kämpa om 3e pris. Det fixade vi galant! Men vi var även trötta och sluta där också så matchen slutade oavgjort vilket ledde till straffar! Och så duktig som jag var så sköt jag en straff, stiligt mål fick jag som beröm från de jag inte ens kände! Och av den turen så avgjorde det och vi vann. Jag känner mig stolt även om vi kunde ha fått en  högre pallplats om inte vi hade vare så trötta och på dåligt humör.
Jag råkade göra så de andra lagen fick frislag flera gånger. Och var nära på en utvisning för jag råka smälla upp klubban i ansiktet på en tjej.
Men jag hade turen på min sida!!
Jag avslutade kvällen också hemma sådär  halv elva på kvällen med en hamburgare och majskolvar! Det sjuka är at jag åt så mycket igårkväll att nu är jag dödshungrig!
Kanske äta lite frukost nu då?

Skorna på, håret uppsatt och klubban i hand

En timme kvar sen beger vi oss till Norsjö. Undra hur det kommer att gå för oss? Håller tummarna på att vi kommer vara bäst av dom bästa! Hur härligt skulle de inte va om man kom hem med en massa priser i handen för man ha varit så duktig? Nä men vi har ju ett hyffsat lag så det kommer nog gå ganska bra iaf :)
Packa ihop färdigt nu och sen ta på sig skorna, sätta upp håret och ta klubban i handen för att bege sig för att kick some ass på plan! Have a nice day everyone, I will! :)

kick some ass tomorrow

Nu snart är jag blondie igen! Helt blondie. Utväxten färgas bort nu så jag kan se ut som en normal människa igen. Utväxten har rent vare förjävligt stor. Sedan funderar jag på om jag ska ta nästa gång och färga någon ny färg. Men har sån ångest om hur jag ska göra. För jag gillar verkligen det blonda men det tär ju på håret även om jag bara gör utväxten varje gång. Tips TACK!
Kanske lite mörkare blond. Hur jag nu ska göra det? Om det finns någon färg som man kan ta som verkligen gör det mörkare. Eller om man ska ta och färga utväxten bara i mörkare blond och låta det växa ut eftersom? Ja vilka dilemman jag har.
Men nu är det enda jag ska fundera på är att packa ihop alla grejer inför imorn då det blir att kicka ass på plan i Norsjö. Kicka alla norsjöbors ass!
Hoho de kommer bli så kuuuul! Vi har ju ett hyffsat bra lag nu som tur är!
Gamlingarna jag och Johan och ynglingarna Izabelle, Emil, Malin, Magnus och Leo. Ge oss ett lycka till? :D

not my day

Inte en bra början på denna dag. Blev väckt kring 6 imorse men de va förståeligt det samtalet. Men sen då jag skulle bege mig på sjukan så började det helt plötsligt regna sedan hagla och till sist snöa. Jag var sjöblöt innan jag ens hade kommit halvvägs. På sjukan tog vi ekg, lyssnade på hjärtat, tog prover. Men ingenting visade nåt fel. Och jag fick beskedet att sluta träna och äta ipren för att de inte ska göra ont. Men hur ska jag kunna äta ipren då jag inte får ont förrän jag tränar, som jag inte får göra nu?. Och så trodde han jag var alkolist?
Såhär lät det:
- Alkohol.. Dricker du aldrig? Eller dricker du jämt?
- Nja asså jag dricker väl ibland, inte SÅ ofta.
- Hm.. ofta, jaha...
Detta är verkligen inte min dag. Men jag ska spela innebandy imorn ändå. Om jag får ont eller är påväg och dö får jag lej pappa eller hans fru till att skjutsa mig på sjukan.
Bära eller brista blir det!

exciting

Spännande, spännande.. Imorgon får jag svar!
Glömde ju säga, jag såg ju I am number four igår. En helt okej film. Hade sina bra sidor och dåliga sidor men nu väntar vi bara på att de kanske kommer en uppföljare? För det kändes som det skulle kunna komma det senare som den slutade. Bara att vänta och se :)

Haven't seen the last of me

Måste säga att filmen Burlesque är verkligen en bra film. Jag såg den för inte så längesen. Kanske 1½-2 veckor sedan i väntan på att kunna få sova. Men den filmen kunde jag verkligen inte sova till utan jag vart helt fäst till slutet. Och den legendariska Cher var ju med i den ni som inte vet. Här är låten hon sjöng i denna film.

lite ljus i hoppet

Åh jag känner lite glädje sprudla inom mig. Kanske det blir en liten ljusare sommar nu ändå. Väntar bara på ett positivt samtal (hoppas jag) och sedan är det spikat! Jag taggar som bara den! Wiho. Håller tummar och tår nu för det bra i livet.
Och nu är jag äntligen hemma igen. Varit hela kvällen i ett strömlöst hus och fikat tårta för fullt, pratat på och fått träffa några riktigt goa ungar. Lille E var så underbart söt i en liten sparkdräkt som såg ut som ett bi. Gosigosi! Hade inte suttit fel med en liten knodd i familjen igen.
Nä inge mer drömmar om barn nu. Nu ska jag krypa ner och mysa ner mig i sängen för lite tvtittande och se om jag kan åstadkomma nå gofika som gärna får placera sig i min mage. Sagt att vi har torkekötte hemma? Torke älgkötte som vi gjort alldeles själv. Mumma!

nu kämpar vi

Nu få vi se hur denna dag kommer att gå. Nu har jag fått mig en telefontid på sjukan iaf i eftermiddag och efter det så får vi se vad dom säger riktigt. Jag behöver verkligen bli uppkollad så jag få bli bra igen. Sitta och vänta nervöst blir det nu. Hatar verkligen att prata med de jag inte känner. Jag vågar knappt ringa åt mina egna släktingar. Men det börjar släppa eftersöm hela tiden. Så det är ett stort plus av blyga jag.
Men efter jag fått mitt samtal så blir det att göra sig klar, för ikväll bär det av iväg till Malånäs för lite tårta? Och sen ska jag haffa en viss person så jag kanske få se hur sommarens framtid ser ut. Positiv eller negativ? Det återstår att se! Håller tummar och tår.

tv time

Desperate Housewives står näst på listan på görandes ikväll!
Blir nog ett bra avsnitt ikväll!
Please do not disturb until 22.00

pump pump

Inte blev det idag heller, kommer aldrig fram för att få mig en tid på sjukan. Men imorgon så ska jag bomba med samtal direkt klockan slår åtta tills jag får mig en tid. Snart ligger jag säkert död pga hjärtat/ryggen/lungorna eller vad det nu är som spökar. Och det måste fixas innan det bär av till Norsjö på innebandyturneringen annars kommer jag nog inte klara mer än en match innan jag är ute ur leken. Håller tummarna på det bästa! Och hoppas dom hittar något fel så dom kan åtgärda det. Om dom inte hittar något så blir inget åtgärdat och inte kan jag leva med smärta i min blodpump varje gång jag anstränger mig litegrann.
Vågar inte ens ta en alvedon då jag har haft ont i huvudet nu för att tänk om det blir värre?
Detta håller inte!
Bring me back to live!

En tyst minut

Imorgon far dessa bruttor iväg! Hade en underbar helg som var tillägnade dem! Kommer bli tomt nu då sommaren kommer. Men då får vi malåbor se till att dra en tripp ner till huvudstaden istället!
Ha så underbart där nere Ann och Moa!

fixat!

Ja då är laget klart! På lördag bär det av till Norsjö för att spöa skiten ur alla och visa hur bra vi i Malå kan vara! Nu är det bara att hålla tummarna att den bästa i laget inte backar ut nu, så vi verkligen klara av detta! :)
Längtar! Var verkligen längesen jag spelade match sist, så nu får ni Norsjöbor se vad jag går för!!
Klockan 12.30 i Norsjös sporthall på lördag händer det!

fixa och dona

Det har blivit en bra början på veckan men ändå en sämre början också. Det positiva var att då mig en golunch på dungan med en tacotallrik och en pratstund med Miriam som var på genomresa :)
Men sedan det negativa var att jag inte hann få mig på sjukan idag. Vaknade halv 6 imorse men just före klockan åtta somnade jag om igen och det är då telefontiden börjar. Så jag gjorde verkligen dagens tabbe. Men imorgon så ska jag ställa 2 väckare så jag får mig upp för att ringa också! Jag måste på sjukan så jag blir bra igen! Klara inte av att få ont i hjärtat nu varje gång jag tränar. Igår var det en pina! Jag fick så ont att jag kunde inte stå upprätt och kunde knappt andas. Jag var nästan beredd på att jag skulle dö i den stunden. Så imorn då ska detta fixas!
Men nu idag blir det då att diska lite och ta och göra nå middag. Idag blir jag kocken! :)
Kram

avskedsfesten

Här var lite bilder från gårdagen, avskedsfesten för Ann och Moa! :)

one last goodbye for now

Jag mår inte som jag förtjänar. Trodde jag skulle må så äckligt illa idag men det är riktigt lugnt faktiskt! Hade ju sista festen för Ann och Moa igår som vi kommer sakna här. Men dom kommer nog inte lida av att vara i Stockholm och få leva livet lite nu under sommaren :)
På tisdag far dom!

RSS 2.0