Finally

Prata i telefon me den finaste ha jag gjort ikväll, å dammsugat, å städat, å ner på byn ha jag varit också och kollat om jag fått in mina pengar, vilket jag fått! Wiho! Så nu är jag några hundra rikare iaf och det är mycket i min värld ska ni veta. Och jag kunde inte hålla mig så jag tog och köpte en Hänt Bild för lite läsning, var så sjukt längesen jag fick läsa en sån. Så jag komme hem och läste sedan fick jag ångest och for ner igen och köpte ännu en skvallertidning. Så skönt det kändes att få kolla i dessa tidningar då jag inte haft nåt å göra om dagarna nu.
Men nu blir det datapaus för mig tror jag och lägga mig tidigt, ska ändå upp kl 8 imorn...

som places never change

Har som lite att skriva idag. Det händer verkligen inte mycket här i Malå. Men fick då röksällskap igårkväll och en trevlig pratstund som behövdes, behövde prata av mig lite. Idag blir det nog bara å ladda upp inför imorgon, för då blir det ännu ett möte på arbetsförmedlingen och ännu ett på torsdag, och på fredag har jag varit inskriven i 3 månader äntligen! :)


wanna be proud over me?

Nu ha jag träna för första gången sen nyår! Joggad runt hela Lindenäs utan problem. Jag känner mig verkligen stolt just nu efter ha gjort de! Så nu blir det en långdusch och sen lägga sig å se tv resten av kvällen :)

still

Måndag idag? har haft söndag nu i flera dagar, hur det nu går till? Men tråkigt har jag då. Kanske man ska ut och gå eller liknande så jag har nåt att göra iaf.

Och USCH för de är 3 veckor bort..

Back to the future..

Nu är kladdmuffins bakade och klara att äta, de är verkligen de godaste! Mina alltså då, ni ska bara smaka dom! Nu ska jag fortsätta se tv, ha nu sett alla Tillbaka till framtiden.. filmerna, bara 3e filmen kvar som börjar nu :)

hope u had a nice evening

Hade verkligen en tråkig kväll igår. Fick samtal hela tiden utav de som var på talludden och frågade om jag var där och till deras besvikelse var jag hemma och ruttnade. Men inte led jag för de, fick sitta och äta lite godis och smällde i mig lite rostade mackor framför tvn.
Nu ska då resten av familjen iväg till Mörttjärn och äta gott medans jag är hemma och ska fixa mig själv nåt gott. Hoppas på lite besök ikväll kanske?



Jag och Ann första talludden innan fixning :)


no makeup

Hoppas alla har de trevligt som är på talludden ikväll! Själv sitter jag hemma och tråkar å har som haft lite å göra hela kvällen. Skulle ner och kolla om jag fått mina pengar men nej, då är bankomaten ur funktion... happyface? NEJ! Nu blir det att fortsätta sitta och tråka ihjäl mig lite.


usch

Hur kan man göra så mot en annan människa? Tycker så synd om dig...

super nice evening

Har nu fått mig ikväll en stund med Linda, Marie, Fredrik och Jonas. Har varit riktigt trevligt, men trött som jag är måste man hem nångång också. Fick även äran att gå ut med hundarna i detta mörker, är livrädd för man ser inte vars man gå så vem vet om man trampa i hundskit?? USCH! Och jag har aldrig gillat att gå ut med gråhunden våran för han dra så mycket, men tro på fan.. helt plötsligt så går han fot hela tiden, fick hjärtsnörp. Aldrig har han varit så duktig och att det kom så helt plötsligt? Hm..
Nu är de 25 min kvar, då blir det tvtittande framför.. Supernatural..


donald duck

Fredagskvällen börjas med en skön stund med läsning av Kalle Anka. Det är seriöst den bästa pocket och tidningen genom tiderna, den dag jag blir less på Kalle blir när jag dör. Vi har prenumererat på det sen pappa var liten och sedan varje år tills nu då jag snart fyller 19 år. Detta kommer nog fortsätta helt klart ett par år till. Kalle Anka är min drog som får mig att må bra.



a nice time with you

It's raining... och jag har lagomt tråkigt, finns absolut ingenting att göra. Men komme då hem frå Norsjö igår efter en riktigt trevlig vistelse där :)
Ha inte mycket att skriva för tillfället, bara att det verkligen SUGER att måsta ha mensvärk! BLÄ...

Not my day

VARFÖR, varför ha inte mina pengar kommit in på mitt konto än? Bli så arg! Åh inte min dag idag... Men nu har jag mina cheddarpopcorn nu iaf som tur är. Usch nä nu ska jag ut en sväng med Tony som ville ut för en rök tvärt.

Fuck this

SÅ JÄVLA LESS! Nu äre bye bye girl! Känner att nu äre slut, nu vill jag inte ha nåt med dig å göra längre, så håll dig ur mitt liv med dina lögner och dina svek som du omger alla med. Nu är jag less på att få skit för nånting jag inte ens ha gjort, utan det är DU!
So stay out of my way today because i'm pissed, fucking pissed!
Jag ska inte ta denna skit nå mer!
Hell yeah!

puff puff

Nikotiinee är min vän idag känner jag. Det känns verkligen som en deprimerande dag, kallt, regnigt och det finns ingenting att göra. Men jag har mina lakritsar som slinker ner i magen för fullt. Och inga pengar har kommit in på kontot än heller, och de skulle komma in idag. Lite surt känns det för tillfället. Men snart kommer humöret upp på topp igen. Nu väntas nå gó mat som består av potatis från Gårdskläppen, säger bara att mormor å morfars potatis är nog de godaste!

4eyes



Nu få ni se hur snygg man kan vara i mina glasögon som jag i vanliga fall inte har på mig bland folk


fräs

Varför funka de int?? bli less på den här datorn. Inget går som jag vill. ÅHH!

kissable

Läpparna har märkt att det har blivit höst och då gjort uppror så de är nu fnösktorra. Jag har även ett antal lypsyl men inget fungerar, och det gör att mitt humör gör uppror som leder till att jag hittar en stor tub med idominsalva, och det överkonsumeras nu. Så för några dagar blire det att Denise goes fjortisstyle! Så ni kommer inte att se mig på byn i första taget because of my white lips...

Snörvel

Kul att förkylningen börja komma igen nu. Känns verkligen inte bra alls. Men bara att gilla läget. Klockan är redan halv 2, undra vad denna dag ska bjuda på riktigt är ju frågan? Skulle inte sitta dåligt med lite sällskap så man fick nåt att göra. Fortsättning framför tvn nudå och vara onyttig!

hmmm...

... känner mig trött, hängig, less, jaaaa allt möjligt. Jag tror nog att jag kanske ska ta och lägga mig å sova snart. Detta håller int riktigt. Måste vända tillbak dygnet igen ordentligt. Och sugen på nåt att äta är jag också men vad finns det att äta i vårat kylskåp? nä noll och ingenting, vill inte precis sätta mig och knapra på några gamla flingor med marmelad (ungefär det enda vi har just nu). Åh, hoppas på en bra dag imorgon :) nä nu ska jag sova!!!


kaboom

Åh, känns som jag håll å sprängas. Min mor har gjort den godaste maten på så länge å så klarar min mage bara ett lass av det goda, vad händer då då jag tagit flera lass av det goda? Jo jag är liggandes med ont i magen som heter duga. Frågan är vad man skulle ha hittat på idag!?

HEJ?

Mr:  HEEEEEEEEJJJJJJJ!! Asså jag tro jag glömde bort dig...?? (sådär 6 timmar efter han skull ha ringt)

Han är bra allt söt.

Nu ha jag då målat för fullt, sängen nästa nu då och vänta in morgondagen :)

bbq

Dedär grillade älgkötte satt riktigt bra i magen. Och det godaste till det ( jag vet, jag är säkert lite konstig nu men), vitlöks aioli att doppa grönsakerna i.. och även köttet också förstås. Mätt så he stå upp till örona just nu + att det blev gó glass till efterrätt. Nu är frågan vad man ska göra resten av kvälln. Det har ju bara skitit sig med grejerna jag försökt å göra idag så... hm...

sunday

Regn å regn, de är ju sommar fortfarande, då ska de va sol och varmt och int kall tå blött. Hösten har verkligen börjat komma. Ja har tillåme tagit fram vinterjackan nu också. Söndag är det också, undra vad denna dag ska bestå av. Kanske att plåga sin lillasyster..? Kittlig är hon kan jag lova!
Känner att detta kom att va en riktigt meningslös dag... Bara att längta tills imorgon, har väntat hela veckan på att det ska bli måndag :) Nä men nu måst jag hitta nåt att göra så jag int mögla sönder här!


de är inte som det verkar

Såklart låg det en chipspåse framme, och den såg som inbjudande ut. Jag tog en smakbit, och sedan fler och fler. Jag kände hur det började bränna mer och mer i munnen men jag tog bara vatten och sköljde ner det. Det var verkligen hot hot hot om dom där. Tänkte int mer på de och åt mer å mer, sen börja magen göra uppror, har så gigantiskt ont i magen nu, men om huvudet är dumt får kroppen lida...

carrot

Att man är nyttig ibland. Har nu suttit ute på gräsmattan och äte ärtskidor och morötter direkt borti landet, de gjorde min dag verkligen. Och Disa som har kommit med godisskålar hit och dit till mig hela tiden för hon tycker inte om vissa ena och ger dom till mig, så de känns som jag har gått upp ett kilo eller två bara nu ikväll. Meeen de är ju lördag så :) hihi.
Nu blire fortsatt tvkväll och sen blir det att få sig ett samtal och sedan piss å gå isäng. SNARK.


barnvakt

Barnvakt för fullt hela dagen för mig idag. Känns som skönt ändå, å jag och Dorina ska nog ner sen om en stund för hon är som lagomt godissugen för de är ju lördag idag! Wiho! Bara ida och imorgon kvar sen är det måndag, de gillas för fulla muggar! Can´t wait! :)
Nu måst jag försöka få tag i Sandra, om hon bara kan sluta sova så jag får prata med henne :)!!!



Charmiga Dorina


gullis

Nu ha jag vare ute en sväng med Bianca och fått se hennes urgulliga lilla valp, usch va söt han var! En söt liten knubbis. Nä nu ha jag parkera mig framför tvn och kommer att sitta här resten av kvällen. Snart är det måndag så de är en stor positiv grej :) och fått nu ett mejl om att jag får snart min lilla slant in på kontot känns så bra, även om det bara är några hundra, då känner jag mig inte som en jätte fattiglapp iaf.
Invänta ett sista samtal nu och sen lägga mig och sova, sweet dreams :)


home sweet extrahome

Lite händelselös dag idag med. Har iaf vare en stund med Matilda och strosat runt på byn och sedan bara varit hemma och städat lite, för nu kommer dom och hämtar husvagnen. Och imorgon blir det nóg att vi far iväg till Arvids för att kolla på en ny husvagn också. Kanske man kanske slår en pling till Linnea :)
Och duktig har jag varit, har nu tagit bort madrassen, jag har nu hållit det jag lovat och hett bort den innan måndag nu så. Kan ju int riskera att få en liten uppläxning om hur lat jag är hihi :)
Nä nu blir det att fortsätta att städa. Puss

nothing

Absolut inget vettigt gjort idag. Bara vare ute en stund med syster och köpt lunch sedan bara sutte och sett film med Danielle och lillebror hela dagen. Och husvagnen är nu tom och inga grejer kvar längre för imorgon eller på lördag far den iväg, nu är det helt säkert att det blir. Så ihelgen blir det kanske en sväng till Arvidsjaur med mor och Lars för att kolla om en ny husvagn och se när en sprillans ny står på våran gård.
Nä nu blir det nog att lägga sig och sova...


sötaste tjejen hära



Disa


time

Usch vad tiden går sakta, de är bara onsdag fortfarande. Dagarna går verkligen sakta nu... Och ännu saktare kommer de att gå nu då alla flyttar. Men fick mig en stund med Linda idag iaf :)
Folk har även nu kollat på husvagnen så de skulle bara tänka någon dag, och troligen blir det att husvagnen får ett nytt hem i Lycksele till helgen. Känns riktigt tråkigt, men inte gör de nå då vi får oss en sprillans ny vagn?
Nu blir det att fortsätta sitta och se Tokyo drift och sen lägga mig och sova. Blir en riktig sovmorron imorn har jag tänkt iaf.

puss

håjaja

Nu har jag varit på arbetsförmedlingen och haft ett lagomt tråkigt möte där. Bara information om grejer som man redan visste om från möten där tidigare. Men nu är det bara att invänta 2 möten till om 2 veckor och se vad dom har att säga då, tydligen ska jag ha ett till informationsmöte som jag haft idag, känns riktigt värt. Men bra för mig ändå i slutändan.
Och nu har då Sandra åkt iväg till Umeå, en tår för det för de kommer kännas så tomt utan henne nu då hon är borta, och nu då de andra far iväg snart också. Men solen är framme så inte ska man deppa nu inte.
Nu blire att börja städa rummet mitt och he ut madrassen som har legat här nu vääldigt länge, har nu haft en person som störde sig på det för jag var så lat och inte orkat he ut den än. Men det ska fixas nu :)
Och har btw inga pengar på telefon, he är schlutt så de löns inte att skriva sms till mig, ni få ta och ringa ist.


sweet lovely thing

Nä nu har man sagt hejdå till Sandra för detta år... nämen iaf för några veckor, får se när hon tar sig i kragen och kommer hem till Malå igen och hälsar på oss nära och kära. Simone och Linda far ju iväg nu om någon dag med, kommer va så tomt här i samhälle då alla flyttar iväg. Men jag har överlevt tidigare så varför inte nu heller då? :)

Och det är bara tisdag idag, känns som de inte ens har varit någon helg för 2 dagar sen. Men imorgon blir det då att fara iväg på arbetsförmedlingen och se vad dom har att säga då om allting. Sen äre bara 2 möten till och den 3 september har jag varit inskriven i tre månader äntligen. Mitt kort skriker just nu efter pengar, nu är det bara några kronor som skramlar runt i det och behöver fyllas ut, men snart så :)

Nu är det ett samtal som inväntas och sedan blir det piss å gå isäng för min del, kanske måst ställa väckarn så jag hinn vakna innan halv 2 imorn?



Bjuder på ett kort av Albert, ett av mina 7 småsyskon


hey hey

Sista dagen innan Sandra far iväg till Umeå, hon far imornbitti och lämnar alla oss i Malå. Men hon kom att ha de så bra hon. Idag har jag vare och hjälpt henne med packningen hela dagen och nu ikväll blir det att ta och he ihop de sista av hennes grejer. Nu iväg å köpa lite gosaker att andas in och blåsa ut.

i'm on a cloud on a sunny day

Kommer aldrig att glömma de jag fick idag, aldrig ha nån varit så fin å gullig mot mig nångång. Började nästan grina. Sandra och Gabban kan verkligen intyga hur glad jag var. Oj Oj Oj, detta är verkligen nånting säger jag bara. Vill bara att denna vecka ska ta slut så jag kan fara iväg till Norsjö och vara med familjen osv. Känns så bra äntligen, äntligen mår jag bra igen för en gångs skull, nu ha jag helat, mitt hjärta har blivit helt igen efter allting som har hänt, nu har det fyllts igen, inget hål längre. Jag svävar på moln som aldrig förr. Jag är tillåme avis på mig själv, kan man vara de ens?? hmm...

Nä nu blire å säga godnatt och sen lägga mig å sova ut så länge som de går imorn. Och på onsdag blir det att fara på arbetsförmedlingen igen för ännu ett möte där, och nu har jag fått ännu 2 möten till i början av september. Få se vad dom har att säga då för något intressant. Vill bara ha ett jobb nu! Men nu äre städtant då och då ibland som gäller iaf. Sexy eller vad??
Nä goodnajt sliiiip tajt c ya tumorrow puss :) Skål på livet!


Some missing

På onsdag far Sandra, så imorn är sista dagen jag få träffa henne innan hon far. Känns riktigt tråkigt. Men vad gör man? Och en annan saknad finns det också, men de är bara att vänta tills om en vecka.
Och Linnea komme till malå idag, skojjjjjj säg jag bara. Så skönt att prata med den bruden.
Nä nu blire gó tacopaj som ska vandra ner i min mage :)

hihi

Är nog den lyckligaste tjejen på jorden just nu kan jag berätta för er! Men nu måste jag vänta en vecka tills nästa gång, känns tråkigt...

puss<3

Happyface

Haft finbesök hela veckan, haft den härligaste veckan på hela sommaren. Nu känner jag mig verkligen lyckig igen och tror allt kommer att vända nu. Får finbesöket även ikväll igen, känns super!!
Och Sandra kommer hit ikväll också äntligen, hon som knappt vare nåt i Malå nu på lovet, så nu ha jag äntligen fått henne att komma hem igen!
Puss på livet nu alltså, nu äre bara att vänta på en fin röd volvo att komma hit igen :)


see that

Nu vill jag att nånting ska hända! Det är så trist. Och jag vill på Nolia också snart, bara Lars kan he bort jouren för en dag så. Nolia är ett måste faktiskt, det går int en sommar utan det. Och jag är hungrig och jag få nog besök ikväll, och jaaaa. 
Nä detta va ju verkligen värt? Kanske man ska he sig ur sängen för en gångs skull.

whot

Jag visste inte att jag hade snygga släktingar?? vi är ju bara 3meningar, de är väl inte så nära mellan oss då?? haha nä usch, vi är ju släkt. Men de var lite roligt att se lite av släkten, för inte hade jag tänkt på att jag hade snygga släktingar också, trodde bara andra hade snygga i släkten. Men jag är ju lite konstig?

Och nu vill jag bara komma bort från Malå och Norsjö igen, det känns inte bra dehär då jag få mig en massa skit direkt jag kommer mig hem. Har verkligen inte varit en bra dag för mig idag... vill bara sova bort alla problem så de är borta tills imorn...

Och på en front så kanske det har fixat sig litegrann iaf. Kanske jag blir en liten städtant då och då. :)

Typ charmigaste bilden?



Kul kväll i Norsjö!


Hemma hemma

Jaaa kan då säga att nu är jag hemma igen, home sweet home som man brukar säga. Men just nu vill jag in vara här, jag vill vakvar i Lule med Lajs och Marcus. Var så skönt att få komma bort från allting för ett tag. Va med folekt jag inte träffat på ett år, fara iväg på Lulekalase med dom och bara ha de trevligt. Men nej, istället blir det att vara här hemma och lägga sig tidigt så man orkar upp imorn. Tydligen skulle vi vara hos mormor å morfar å äta frukost imorn (å dom bo 5 mil härifrån), så de blir en tidig morgon imorn om man ska kunna få sig upp.
Men nu blir det att ringa ett samtal och sedan kanske dra sig mot sängen.
Ingen puss på livet.

Luleåå

Så skönt det är i Luleå. Bara lugnt och skönt, var iväg på stan, vare med Simone, vare iväg till Kalix och var i Haparanda. Bara en lugn vecka. Och imorgon blir det att fara hem igen och sedan på lördag blir det släktträff.
Nu blire ingen mer dator. Min facebook-abstinens har inte visat sig på hela veckan. De ni!

hmm

Jag må inte bra, inte bra asså. Kan inte förstå hur man kan behandla en tjej såhär. Ge upp bara... Klara int av sånt här nå mer.

Blir då iväg till Lule snart till min mor och syskon, de är så saknade. Och ska mysa med Harry och Burre de första jag kommer att göra, dom har säkert hunne glömma mig då vi inte träffats på en månad. Och kanske man hinn träff Olov en tvärsväng :)
Nä nu är det bara att ta och packa och invänta bussen, roligt med en 4 timmars bussresa...

RSS 2.0