Some people are happy


Måndag på topp

Har nu haft lunchrast i två timmar, och några till blir det innan det blir bussen hem och jag får äta (förhoppningsvis) en gó middag. JAg hade tänkt idag också att fara ner på körskolan och ta mig friheten att göra faser, men såklart glöm jag boken hemma och grejerna till Miriam också som jag hade tänkt ta med mig. Minnet står på topp just nu.
Läxa ikväll, CSI ikväll, sova ikväll. Ha en bra dag!


Sp3

Gårdagen var då helt OKEJ! :) Vi kom till Arvids just efter 7 och hade mysigt med klassen + Erika, William, Conan. Och några till som kom senare. Jag-har-aldrig leken, lite drickande och pinsamheter i olika sorters grader. Och 2 på natten blev det stripsmeny på sibylla innan det bar av hem igen mot Malå. Kanske kommer nån bild på kvällen senare:)

5 månader<3

5 månader sen nu idag. Det finns inte en dag utan att jag tänker på dig Josefin. Och idag då jag ska till Arvids så ska jag ha kul för dig. Tänka på hur kul vi hade det förr då vi for någonstans och festade och umgicks. Du är mitt hjärta älskling. Och då jag insåg att det var idag det var 5 månader sedan så ville jag först inte fara iväg ikväll. Men jag gör det ändå, inget kan stoppa mig för jag vet att du finns med mig hela tiden och tittar ner på oss hela tiden.

Jag saknar och älskar dig gumman...<3



En flummkväll hos Matilda...

Lördagsmorgon

Imorse var den morgonen jag verkligen ville ta vara på och ha en skön sovmorgon. Men inte de, istället så vaknar jag just efter 6 och kan inte somna om. Så det blev att ligga och dra sig tills klockan vart 9. Då blev det at gå upp och göra sig nå frukost. Min morgon blev förstörd igen.
Det är inte heller så många timmar kvar innan det blir att ge sig av till Arvids och ha roligt med klassen mfl. Så snart blir det en promenad ner på byn för att ta ut pengar och sen ställa sig i duschen och börja göra sig klar för kvällens bravader. :)

Någon som känner sig manad för att ta ut en sticka på mig? Och den syns inte heller, men det gör gööde ont.


Panic

Det var rent en hemsk kväll igår.. Första så får jag se filmen dom har gjort om Josefin, kunde inte hålla tårarna borta..<3 Sen då jag lugnat ned mig någorlunda så går jag in på toan för att duscha. Då är det den största spindel jag någonsin sett som är just innan för dörren, så jag var fångad längst in i badrummet. Och i denna känsliga situation så börjar jag grina i panik och för jag var ledsen. Mamma tror jag blivit galen, som börjar grina för en spindel. Men det var faktiskt DEN STÖRSTA SPINDEL jag någonsin sett, och den var gigantisk...

Josefin Persson..<3


Jag sitter även på skolan just nu, och jag har fått en körlektion till på onsdag.. usch!


Första lektionen

Låter inte klokt, men nervositeten sitter i fortfarande. Min första körlektion är nu avklarad, så nu är det bara 19 lektioner kvar att va nervös inför. Jag fick också såklart den lärare jag helst inte ville ha, Kjäll heter han och har nå fel med hörseln så han sitt med öronproppar och hörselkåpor hela tiden och även då så får man inte prata för högt. Och så börjar han halvflörta med mig. Usch usch, om ni vill veta mer så frå ni höra av er :)
Bilåkning med Ann hem nu , gillar det :)!


USCH Å FY!

Oj oj oj oj oj... Kan hålla på så hela natten och hela morgondagen. För det är nämligen såhär, att jag gick in på internet idag och skulle bara kolla genom grejer på datan. Sen kom jag på att jag skrivit ner lösenord och sånt i handen till trafikskolan. Så jag passa på att gå in. Och där så står det: 090924 11:10-11:50 Körlektion.
Jag höll och dö, håller fortfarande på att dö. Min nervositet är så galen så det gå int ens att beskriva. AdamLu vart galen på mig idag för Denise had gone crazy!
Hjälp hjälp mig nån, jag kommer inte att klara av att köra, USCH! Och så har jag fått lektionen då jag egentligen börjar lunchen, och den slutar då vi egentligen sluta lunchen. Så det blir all alone på matan imorrn. Hjälp mig...

Blött

Suck, suck. Tror jag aldrig vare så här trött nångång. Höll inte på att få mig ur sängen imorse. Då de var mindre än 10 min innan bussen skulle gå så flög jag upp, hann precis he på mig mascara och hann nästan inte ens borsta håret. Och jag såg verkligen ut som ett troll idag! Råkade somna igår med blött hår, och idag får jag sota för det. Och bli klippt skulle jag också ha blive, för snart tar jag fram saxen...

TVmys

Läxa på gång. Någon som vill byta? :) Det blir så att skynda att göra den, det är ju CSI NY ikväll som måste ses såklart. Jag hoppas vi har nå mackor, mjölk och oboy. För i så fall blir det goofika ikväll framför tvn. Lars har då kommit hem, han kom igårkväll så nu är vi 3 st hemma men de fattas fortfarande 4 st som kommer på tisdag. Och min lilla Disa och Dorina är som efterlängtade. Dorina som plötsligt har blive så kramsjuk på sista tiden, lite oväntat men uppskattat :)
Dags för fika!

Måndag

Hela eftermiddan är jag nu ledig, och Frankenstein filmen är nu sedd, bara 20 min kvar som blir att se nästa lektion. Och det är inte heller den bästa film jag sett bara så ni vet, nog va den lite B:ig!
2 timmar kvar sen blir det buss hem, nån som ska köra hem idag lite tidigare? Jag kommer att bli tokig på schemat vi har, jag kommer då inte att orka hela året med att va ledig nästan varje eftermiddag. Suck och stön.

Söndagkväll

Första gången det gått ganska bra på träningen, blev ju knappt trött. Jag är kanske påväg uppåt nu igen?
Det är då skola snart igen, helgen går så fort. Och berg av läxor har jag också, jag i ett nötskal. Men det ska plöjas genom ikväll... en del iallafall. Och duschen kommer att vänta efterlängat på mig efter plugget ikväll, längtar. Får se om det gör att jag gör läxorna lite fortare?...

Sovmorgon

2 timmar sen jag vaknade, och onyttig lunch vart det också. Men glad var jag för jag fick en sovmorron, för vem vill inte ha de då man inte fick sig isäng förrän 3 inatt, efter ett långt tröst och förståelse och lugnande och bara-för-att-prata-med-nån samtal.
Solen skiner då idag, och mannen i huset kommer nog förhoppningsvis hem ikväll. Så då blir vi 3 st i huset, och någon som kanske har orken till att laga lite mat? För just nu ligger då orken nere på noll för min del.
Och träning är det ikväll också, men jag vet inte om jag ska va och träna hela träningen. För det är förkylning på ingång för min del... Gillar det inte!


Saturdaynight

Ragga runt i en silvrig volvo med en nyinsatt baslåda. De är ju the shit! Och framsätet är gjutet precis efter mig, kan inte bli bättre kväll just nu iallafall...
Deprimerad och festarsugen!

Cleaning

Städningen har börjat, och nu har vi då plötsligt fått fram ett vardagsrum och en hall. Tänk va lite städning gör :)
Danielle är då i Skeå idag och shoppar lite, så jag sitter och väntar på att hon ska komma hem, jag kanske ska va lite snäll och göra lite middag till henne sen. :)
Sen väntar en skön dusch och en promenad ner på ica..

17 again

Kan ge er alla ett bra filmtips! 17 again. Hur bra som helst + att de är Zac Efron som är huvudrollen så ett stort plus på det.
Jag, Adam, Tony och Bruna såg även gamla klassikern Dirty Dancing. En bra film fast den är några år gammal. Och Tony i ett nötskal! Vi började prata om nåt mitt i filmen och då sa jag: Jurassic park...
Då säg Tony: Va? your-ass-is-parked?

Men nu håller då ögona på att falla ihop så sängen väntar än en gång på mig..

Ensam

Chryslern har nu nyfarit och snart far 240in också iväg till Raggsjö, medans det blir jag som kommer att vara Home Alone ihelgen. Guu så skönt de kom att bli, för då kom jag å va och få städa undan i huset så de se lite bättre ut än vad det gör just nu. Mitt rum måste nog också få sig en skurhink över sig så de bli lite snyggare och renare.
Filmkväll ikväll kanske också? Med Adam och Tony, godis nästa?!


Tjejvarning

Hjärnan har då verkligen gått trögt idag, alla lektioner har vare nästan 2 timmar långa och inget har vi gjort heller. Och denna fucking pms, kan man inte bara få slippa de? Överföra den till killarna bara just den veckan så vi tjejer slapp den, så sjukt jobbigt.
Och så är det nu bara ca 1,5 timme kvar innan det bli att fara och träna innebandy. Får se hur det går då jag fortfarande är lemmen i skinkorna och vaderna se i söndags?

Sen så är jag ju då ledig imorrn och ska äntligen få ta och sova ut en morron och bara göra ingenting på hela dan. Och nån som vill göra nåt ihelgen? Finns som lite att göra på min front :)

Promenad

Nyäte leverbiff (usch). Idag så har det vare bara 2 lektioner och sen vart det att måsta gå en halv mil. Med min träningsvärk så var det ingen hit, benen är gele just nu och det kommer at bli sängen hela kvällen troligtvis. Måste ju vila mig så jag kan träna imorrn :)


Mtarfa

Kanske ska jag ta mig i kragen och göra engelska uppgiften nu ikväll så den är klar?

Sen så fick jag då ett mejl idag och jag ska nu fara till Malta i Mtarfa den 14 nov till 23 nov. Och det enda vi behöver betala är 500 kr + lite fickpengar. Så hoppas på att solen tittar fram så man får sig lite färg och att man får sig en liten utekväl kanske, för Malin fyller ju år då vi är där så då måste vi ju fira henne med en helkväll ute :) Så snart blir det att skriva ut papperet och skriva under allt och sen ta med det imorrn till skolan och lämna in det, så då är resan verkligen på G! Längtar ändå, jag, miriam, frida, malin, adam mfl. Hur kul som helst! :)

Ilska och glädje

Ilskan kom idag, den kom då Simon Lindahl börjar säga att han har fått brevet om att han ska på introduktionskurs, det fick han i fredags. Ilskan steg ännu mer för han fyller ju år efter mig. Sen kommer jag hem och rotar igenom posten, och där ligger det. Brevet Simon berättade om, men mitt kom bara några dar för sent. För kursen är också imorgon på morron. Så gläden steg igen.
Nu så ligger brevet, körkortsboken och körtillståndet i min väska och bara väntar på att det ska bli imorgon och att nervositeten ska komma inför första körlektionen, och jag hoppas då verkligen att det tar yttligare en vecka eller så innan det är dags :) So, snart blire å hålla vägarna fria och gatorna tomma! Here I come!

Kalla mig tönt nr 1

Liggandes i sängen med datorn i knät och tvn på, och väntar på att maten ska bli klar. Ögona håller sig knappt uppe men jag kämpar med det iaf. Har inte sovit en blund inatt så nog är jag trött. Jag hann precis somna sen vakna jag hela tiden och kunde inte somna om, sammanlagt tror jag bara ha sovit en halvtimme. Så efter maten blir det att se mitt dubbelavsnitt med Buffy och sen göra de sista frågorna till samhällsen, och sen piss å gå isäng. Inte illa va? :)

So long no seen... :)

Måndagstråk

Fan för dig Johan, du förstörde hela min dag... Nu har alla lektion förutom jag, så nu sitt jag här vid en dator och håller på att tråkas ihjäl. Och så försöker man flörta med Andreas om skjuts hem men såklart så ska han va sådär smålagomt dryg mot mig. SUck på allt.

Sweet training

Tjosanhoppsan nu är träningen över och jobbigt var det, men som tur var vart det då inget illamående denna gång. Vissa grejer vart jag då förvånad själv av att jag klara av det, så ringrostig som jag är efter ett par månader. Och latheten med att kolla upp ska jag ta mig i nacken med igen :)

Gó fika, sen blire å gå isäng så jag orkar morgondagen.

Reta mig inte

Nyvaken, lagomt trött och precis nyäte "frukost". Och alla ha då av nån anledning fare bort så jag är nu själv hemma och vet inte ens hur det bli då jag ska fara hem. Blire buss eller vad? Vet ingenting, och har inte ens nå pengar och vet inte när alla kom hem heller. Morgonilska!


Själv

Vars kom bara en dag ifrån? Åh, blir galen. Snälla, kan nån bara gräva ner mig?!

Sitter vid datorn nu i Norsjö, den är från och med nu ockuperad av mig! Ingen är hemma, och ingen är typ i Norsjö ihelgen heller, suck! Tur de finns en som vill försöka göra mig glad igen...

Sweet home

Nu är jag i Norsjö, the place I come from. Kom nyss från Mormor och Morfar i Gårdskläppen efter nå gó mat å fika. Och så är de planerat att jag ska imorgon eller så och ta och agera snickare (hur kul som helst) och göra nå hyllor :)
Men nu är jag i Norsjö och tröttheten håller på att slå igenom, så datorn en stund till sen sängen och kanske lite läsning.

Och som jag väntat och väntat (det här är nog de töntigaste ni hört nångång), såg i tidningen idag at det har börjat om igen från början, och såklart missade jag de och hann inte spela in det. Och det är Buffy och vampyrerna. Skratta bara inte åt mig nu haha! :)

Fredag

2 lektioner, fika, lunch och pinsamheter. Och nu sitter jag hemma och tare bara lugnt, fick som tur var skjuts av AdamLu's pappa så jag va ju hemma kring ett ungefär. I tid till att få packa till ihelgen. Först Raggsjö nu ikväll och sen ser jag om det blir Norsjö senare ikväll eller imorrn...

Varför ska du ge dig på mig hela tiden? Och nu har du gått på nästa också. Du vet att du har fel men kan inte acceptera de. Räta upp ditt eget liv än försök på mitt eller den andres, för det är alltid jag som drabbas...


Träningen

Usch och fy. Nu vill jag då inte ens se åt gympahallen på flera veckor. Kondisen är verkligen inte på topp, och vi var bara 7 st som spelade idag. Mycket spring, börja ju må dåligt efter typ 20 min... inte bra. Nu är det bara att vila upp sig inför söndag då nästa träning är. Och hoppas jag kan gå imorrn så jag int är stel som en pinne :)

Träning ikväll

Onyttigheter på hög nivå. Troligen blir det pizza nu till middag + att jag hällt i mig lite godis nu också.
Och träningen börjar om ikväll! Då blire ägning på plan ska ni veta...eller så inte. De va ju flera månader sen jag spela sist. Hur vare nu man höll i klubban??..
Blir ju typ nervös nu då jag tänker på det, inte kom jag att träffa en enda boll ikväll, och jag kom ju att va död bara efter ett byte.. See u tonight!

Morron

Nu sitter jag då och har ekonomikursen, den är faktiskt den första lektion här i Arvids som jag tyckt vare intressant :)
Och idag var nog den skönaste morronen hittills, fick skjuts på skolan av Ann så de blev att få sova några minuter längre, vi for inte förrän efter 7 till skolan. Och skjuts hem blir det också, är gode uppskattat! :)


Dags för jobb

NU blir de dags för läxa. Har att svara på frågor om en Bellman-dikt, göra en engelska översättning, hitta 10 glosor och he dom i meningar och en massa mer. Suck.. Kom och hjälp mig med läxan nån?

Onsdag

Det finns verkligen ett par stolpskott som skulle ha lärt sig att hålla käften stängd ibland och tagga ner lite. Blir såå irriterad. Jaja..

Ikväll blir det då att se Idol igen, inte kan man missa alla auditions, det är ju de som är roligast :) Sen blire att se om en viss person vill sitta och se de med mig eller om han har tänkt va och skruva och dona på i bilen sin med Jon ikväll. Återstår att se :)

Nu har jag bara de tråkigaste lektionerna kvar. Inte gillat.

Idol 2009

Nu äre Idol 2009, och så grymt roligt äre att se på de. Efterlängtat att få se alla auditions igen :) Så nu till Idol så sitter jag och äter nybakade mjukkakun med varmchoklad. Skön kväll :)


Imponerad?

Såg i en skvallertidning jag köpt. Mischa Barton (OC) har likadana skor på sig i tidningen som Ann har. Hör du nu Ann, en kändis har likadana boots från scorett som du har :)

Soon

Nervositeten kommer närmre. Nu är trafikskolan på oktoberbarnen så snart blire jag och Simons tur att få va på introduktionskurs och få börja köra. Aldrig att jag kom att våga, det blir att stanna hemma så fort jag får veta att jag har lektion. Har nog aldrig vare så nervös förr...

Skolfoto

Idag blev det 2 lektioner och sedan iväg till Johans lägenhet för att ha nåt att göra. Det blev att städa undan lite (och imponerad blev han då han kom hem). Sen blev det att lägga sig och sova en stund, hade ju tänkt se tv eller sitta vid datorn men såklart förstod jag mig inte på tvn och datorn hade ju lösenord. Och sen så råka Johans reservnyckel hamna i min ficka så den kom nog att va där ett tag framöver.. hihi :)

Idag blev det ju såklart sista skolfotot för livet! Och jag hoppas för allt i världen att det blev ett bra kort. Förra året så vart ingen nöjd alls, och då vi visade det kortet för fotografen idag (ja vi tog med oss skolkatalogen från förra året) och han blev lite förvånad själv. Så iår gäll det. Håller tummarna!


Shoes

Bilder på skorna jag köpt i Ske-å!



De andra grejerna orkar jag inte he upp. Jeansleggingsen och örhängena mm.

Lördagkväll

Gårkvällen blev en kväll på gummi i bastun med lite förfriskningar, musik, skvallertidning och yatzy. Först omgången i yatzy kom jag sist, men andra omgången då jag inte ens försökte så vann jag, tur eller vad? :) Adam visade då också sin basanläggning i lez:en som skulle ha fått in dom vanliga högtalarna så  man hör vad de är för musik ens. Såklart så hade ju Andreas fått i sig en öl eller två så de vart att gå till han för att äta grilloumi och grillad fläskkarré.

Adam om grilloumi: jag klarar inte av det här... det är ju värre än bläckfisk, det är som att tugga gummi, snart flyg de ut ur käften...

Gullet!

Skellefteå

Nu är Ske-å dagen bortgjord, och den har varit härlig. Bussen gick 5 i 8 på morron och for hem halv 3. Svarta jeansleggings, örhängen, eyeliner och 3 par skor är inhandlade. Bilder kommer senare imorgon kanske. För nu dras det mot gummi för en bastukväll med Adam, Andreas och Jenny :)

U see

Damn u TommyBlomberg! Hehe nä men jag är bara lite mobbad för jag är lite fnittrig och liten förstår ni så det är inget att bry sig om.. :)

Så kan de gå :) Ikväll blir det då tårta som JAG har bakat, så då jag kommer hem så blir det att garnera den och kolla vad Dorina har fått för nåt idag.
Förhoppningsvis blire film och godis ikväll, Jah!

Torsdag

Gode lång dag idag, de var första dagen idag där det var nästan fullt med lektioner och inget vettigt gjorde vi heller...
Dorina fyller då år imorrn, tårtbakning och kakbakning för fulla muggar nu hela kvällen. Den som hjälper mig ikväll kan få smaka påre imorrn :) hihi.

Snart Ske-å!

Depressing

Ledig hela förmiddan, och har Tommy hela efter middan.. Skoj. Önska mig lycka till innan jag går in i väggen!


Bekymmer och funderingar.

Nåt bra


Varför

Hate school! Idag vart de igen en massa hål och inget finns att göra. Igår for jag till och med till Johan och la mig och sov för vi hade ingenting, och morgondagen blir likaså, börjar inte förrän halv 1... Suck. Någon som ska köra till Arvids. imorrn kring lunchtid?


RSS 2.0