some tragic things

Vill ni veta vad jag gjorde igår? Jo jag fick både åka och köra fiiiinskotern! Satt riktigt bra att få prova köra lite :)
Men idag är det ännu bättre väder än igår så snart blir det ut i finvädret och hitta på något att göra.
Men först och främst ta och elda lite hemma så huset är varmt då folket kommer hem från fjällen imorgon.
Måste också berätta det lilla tragiska som hände i torsdags. Min mor och min styvfar krockade med renar, det gick bra för dom men med bilen gick det sämre. Så nu är mercan på Eijes för att fixas. Den gick tyvärr inte att köra så det var bara att fixa bogsering hem till Malå igen. De va nämligen påväg till Lycksele för att serva bilen men det var bara att ringa dit och säga att de inte hade någon bil längre.
Nä men jag är då glad att mamma och Lars mår bra iaf, det var då huvudsaken!

Nu ska jag ut och njuta av vädret!

i wonder

Mums igår blev det tårta och semlor på menyn. Och idag blir det nog samma igen, ska ta mig en nu direkt känner jag!
Blir nog en rätt händelselös dag idag. Ja förutom att städa lite och se film och serier så blir det händelselöst.
Men jag är lite fundersam på vad jag skulle gjort ihelgen. Ska jag stanna i Malå eller ska jag iväg till Norsjö kanske? Frågan kvarstår om hur upptagen jag är hemma i Malå.. Lite beslutsångest just nu men det är bara onsdag ännu, så har hela dagen idag och imorn på mig att fundera. Har ju fina Josse som kanske kan ta hand om mitt hår om jag far iväg, lite nytt och lite bättre på hårskalln!

Just have to wait and see..

Fettisdag

Gomiddag igår och idag blir det tårta och semlor :)
Min egengjorda tårta och sen är jag lat så det blir inte att göra egna semlor eftersom då blir det utan matberedare, så istället tjuvar jag av mammas suuuuper goda semlor! Finns ju de som inte gillar semlor, men om ni smakar min mors.. ja då är ni fast! Jag äter ingen annans semlor än hennes och mormors. Pga att brödet de gör är riktigt saftigt och sen är mandelmassan hemmagjord. Ingen äcklig mandelmassa som alla andra göra genom att ta köpes och blanda i vatten eller mjölk så den blir lite mindre torr. Usch!
Nä det ska vara a´la Malena eller Mormor Karins!

Iväg och fixa semlor nu :)

sömntuta

Gissa när jag somna igår? Gissa när jag vakna idag? Jo somnade kanske kring 4 inatt och sen så vaknade jag klockan nio! Dessutom den härliga väckningen av att bli avdragen täcket och kittlad under fötterna. Jag trodde seriöst att jag hade sovit till ca fyra på dagen men icket. Men nu hinner man med en massa mer roligheter idag än att sova bort den. Nu är det bara att fundera ut vad man ska hitta på allt mest! Hm hm..

Ledigvecka

Vill ni veta en sak? Att jag har nu ledigvecka :D
Jag har jobbat sammanlagt 26 timmar under lördag och söndag så jag är rätt så slut i huvudet idag. Men för det fick vi ledigt en vecka. Så jag mår rätt bra ändå :)
Nu ska jag bara vänta en liten stund och sedan blir det nog lite tv kanske och sen väntar sängen så ljuvligt! Längtar nu bara efter att få sova. Men jag vill ändå va vaken så mycket som möjligt så jag inte missar något av det lediga. Låter det konstigt eller?
Aja.. Krypa ner i soffan nu framför tvn!

ZzZz

Nä hopp ner i sänga nu och invänta morgondagen!


Näst sista skiftet

Näst sista skiftet för i veckan nu! Eller ja.. trodde jag.. Istället blir det fredagen ledig som kommer spenderas i Skellefteå och sedan lördag och söndag blir det jobb. Så 24 timmars jobb sammanlagt i helgen. Men det kommer sitta fint! Ska bara ladda upp med matlådor så det räcker för 4 måltider plus fika till det :)
Var faktiskt längesen jag jobbade en helg så det blir spännande, och även spännande och se hur det kommer att gå att jobba med E och S som jag aldrig jobbat med förr. Jag är nästan taggad :)
Jag går av på söndagkväll och då väntas det mys och sedan vankas det att baka tårta! Just ja.. glömde säga att för att jag jobbar ihelgen så är jag ledig hela nästa vecka :D Så om någon känner att det har tråkigt och vill träna eller shoppa så är det bara att säga till för jag har tid!

Jag har nu städat som en tok och det börjar va rätt fint här nu. Förutom att det är en massa grejer som man har i överflöd, vet inte vart man skulle hett allting? Kanske skulle gjort hemliga gångar i golvet och väggarna som man kunde stuva in allting i!

Nä nu ska jag dammsuga och sedan iväg på jobbet, pigg och alert ikväll! :)

happy valentines day?

Alla hjärtans dag är nu snart över och jag har varit i min ensamhet exakt hela dagen! Om man bara hade fått ett litet beundrarbrev eller nånting så hade humöret varit lite bättre. Det känns så surt också att det är så länge kvar innan det blir myskvällar med film igen!

Nu ska jag ta mitt pick och pack (eller ja handväskan med mat) och fara på jobbet. Känns som det kommer bli en låång natt.
Jag får längta till på fredag iaf då jag ska till stan och sedan iväg till Norsjö för att hälsa på min far. Även äta tårta för två av mina syskon fyller år.

Jaja..

Upplysning

Nu är det såhär att jag fick en liten "trevlig" överraskning nyss.
Vissa kan tydligen inte låta bli andras egendom. Nu är min cykel borta och den sågs senast på Geoscience. En grön tant cykel, färgen är lite avflagnad för den är målad för hand. Den ska lämnas tillbaks omedelbar på Rönnbärsstigen 25 annars så får denne person inte det roligt. Kan säga redan nu att om jag får veta vem som tagit den eller om jag hittar den hos någon så får den en rak höger i nyllet!
Jag må va liten men ja kan slåss om jag vill!

lördag-utgång

Sitter nu i Adak och härjar vid datorn medans de andra gör mat. Jag var ju så rebellisk? Så jag gick på övervåningen istället! Har idag varit och kollat in marknaden samt ätit en souvas där, men "hungrig" som man var så hamna bara halva i min mage sen fick Fredrik resten. Han måste ju få i sig nå mat också idag så han orkar att härja på borgen ikväll med.
Iaf så är jag i Adak för min käre farfar fyller 63 år idag så mycket tårta och mat blir det nu. Jag kommer inte oroa mig för att jag inte fått i mig nog med mat idag/ikväll iaf innan utgång.
Mumselimums..

Hoppas förresten att alla kommer ha en bra kväll ikväll iaf, för det kommer nog jag att ha. Väntar bara på att få ta första cidern nu! Vänta tills jag kom till Malå igen bara..

pusselipuss

wtf just ja det är helg igen!

Ja nu sitter man hemma och tar det lugnt. Slutade klockan tolv idag och har sedan dess tagit det väldigt lugnt. Eller ja.. Om man bortser från att jag for ner på byn och hämtade Danielle och Elina så vi kunde gå iväg till Nystedts och kolla en på rean. Halva reapriset var det tydligen. Dum som man var så trodde jag att det som stod på lappen på plaggen skulle va rätta summan. Så jag förväntade mig i godan ro att det skulle komma upp till en summa på 280 kr. Jag gick såklart och betalade och där slår hon bara in 140 kr. Vad hände? Tänkte jag ganska fort och trodde hon hade sett fel på lapparna. (såklart var jag ju skitglad då jag såg priset hon slog in och tänkte att nu fick hon tji för att hon såg fel pris) Men icket. Det var rent så billigt. Så nu ha jag en fin klädnad till att ha i sommar och så en mysig stickad lila mössa. Syster däremot storshoppade och köpte sig ett par snygga jeans för 100 kr och en snygg t-shirt och en kofta för ca 200 kr. Inte illa!
Det är marknad i Malå också nu ihelgen men jag struntade då att gå genom denna lilla rundan utan tig en sväng förbi systemet och även förbi Dungers så jag fick i mig lite lunch.

Är så synd att inte Sandra kommer ihelgen den sjuklingen :( Men däremot så kommer Emma!! Urkul!! Det blir The girls who run the "town" imorn. Längtar nu som bara den tills morgondagen kommer. Blir att piffa upp mig till max så man få känna sig snygg nångång! Faast.. Den som borde se hur snygg jag kommer vara är inte här och få se det..

Jag skriver ju av mig lite på bloggen. Ibland kan det blir meterlånga inlägg och ibland korta. Känts jobbigt nu den senaste tiden då jag inte haft en dator till hands. Sen jag fick jobb har jag sparat i sinne och shoppat i sinne. Min sminkväska är uppdaterad nu så kanske man ska slå till med att prova sig fram någon dag och göra en killer-sminkning!

Nä nu ska jag sluta och ist ta och göra nånting. Har varit världens bästa vinterväder idag och det har jag minsann tagit reda så lungorna är fulla med frisk luft. Nu förtjänar jag en stund med min stickning igen.

Puss

halleluja

Dundermätt efter en hemmagjord hamburgare av rang!
Legat hemma idag med huvudvärk uta satan och även illamående imorse.. Kände att jag vill inte smitta någon om jag hade åkt på någon sjukdom idag. Har ju fått höra att två st på jobbet ligger i magsjuka nu. Inte kul alls! Men det hände någon positivt idag iaf, jag tog det lilla lugna och knarkade ner mig i alvedon men så kom söta Emma förbi och knackade på. Så det blev mycket tjejsnack idag och nu är det kirrat också att på lördag blir det utgång för jag och Emmis! Hur kul blir inte det? Awesome! Bara att leta fram sig några kläder så man inte se ut som en hippie ihelgen :)

Nä nu ska jag kurera mig en stund sen lägga mig så jag är frisk och fräsch imorn. Vill inte missa en dag till i veckan!

Puss och kram

lördagskväll

Riktigt trevlig kväll igår. Eftersom det är ca -40 grader ute så blev det en lugn kväll med att laga mat åt oss och sedan ta sig ett vinglas eller två medans musik var igång och sedan satt vi och såg film. Riktigt trevligt. Få se vad som blir ikväll. Blir iaf att laga mat åt latisarna ;) igen och sedan se vad som riktigt händer. Men blir nog en värd kväll ikväll med!
Ja nu ska jag städa undan iaf så man ser rumsbordet igen!

Ha en trevlig lördag alla!

make that cozy

Myskväll igår och få se om de blir en myskväll ikväll med. Eller att det blir att börja på min stickning. Jag hade redan i förrgår tänkt börja på den men då var jag ju så tankespridd så jag glömde den på jobbet. Lite besviken jag var då jag kom hem och skulle ta ut den ur väskan och så fanns den inte där. Buhu. Men nu så!
Nä nu få vi se vad kvällen och helgen kommer att bjuda på. Ingen kompis som kommer hem till Malå ihelgen? Nehe..
Jag kommer mig nämligen ingenstans ihelgen då jag slutar så pass sent på fredag så folket får komma till Malå ist!

Nu ska jag bara vänta sen börjar kvällens skift.

RSS 2.0